fbpx
MOKATA Mindset Coaching

MOKATA MINDSET COACHING™

kaipaatko lisää selkeyttä työpäiviisi?

haluatko saada aikaiseksi niitä asioita, jotka koet tärkeiksi?

MOKATA Mindset Coaching™ tarjoaa aikaa ajattelulle. Se on omien mielen mallien, oman toiminnan ja sen seurausten tutkimista ja työn laajempaan merkitykseen kytkeytymistä omalla mielekkäällä tavalla.

Mindset coaching auttaa sinua johtamaan itseäsi tietoisemmin ja tarveälykkäämmin, ensin tunnistaen tavoitteet ja lopulta niiden saavuttamiseen johtavat konkreettiset askelmerkit. Kyse ei suinkaan ole siitä, että hioisit itsesi piiskaamisen taidot viiltävään teräänsä, vaan että opettelet johtamaan itseäsi inhimillisesti kestävällä tavalla omat todelliset tarpeesi, voimavarasi ja motivaatiosi huomioiden.

Usein lempeys itseään kohtaan on vaikeampaa kuin itseltä vaatiminen. Joskus voi olla myös vaikea tunnistaa, millaisia tarpeita pinnan alla vaikuttaa ja mikä lopulta onkaan ratkaisevaa oman tyytyväisyytesi tai kokonaisuuden toimivuuden kannalta. Tavoitteet ja omat henkilökohtaiset välietapit niihin pääsemikseksi on hyvä asettaa omasta sisäisestä motivaatiosta käsin – siitä, mikä todella on tärkeää – ja tunnistaa, milloin tavoite onkin jonkun muun ulkoa asettama tai jopa ristiriidassa oman hyvinvointisi kanssa.

Kun otat aikaa oman mielen tietoiselle johtamiselle, opit tekemään parempia valintoja ja saat merkityksellisempiä asioita aikaiseksi itseäsi kuluttamatta. Tärkeää on myös oppia palautumaan ja antaa aikaa joutenololle. Se luo tilaa uuden kehittämiselle ja luovuudelle.

kokeile veloituksetta!

Jos haluat kokeilla Mokata Mindset Coachingia™, voit varata itsellesi tutustumistapaamisen etänä veloituksetta.

Tapaamisen kesto on n. 30 min, eikä se velvoita sinua mihinkään.

”Ihmisten täytyy saada olla työelämässä myös keskeneräisiä ja epätäydellisiä”

”Oman keskeneräisyytensä hyväksyminen ja myötätunto itseä kohtaan ovat edellytyksiä sille, että voimme tehdä työtä, kasvaa ja kehittyä myönteisessä ilmapiirissä ilman jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta, stressiä ja painetta onnistua ja suorittaa.

Yksi tärkeimmistä tämän hetken työelämän taidoista on mielen joustavuus (resilienssi) eli tasapainottelun taito arjessa. Koska pysyvää harmonian tilaa on elämässä mahdotonta saavuttaa, tasapainoilun taitojen treenaaminen auttaa mieltä sopeutumaan eteen tuleviin muutoksiin ja tekee elämästä vakaampaa. MOKATA Mindset Coaching auttaa sinua kytkeytymään omalla ainutlaatuisella persoonallasi laajempaan työn kontekstiin ja vahvistaa merkitystäsi systeemin tärkeänä osana.”

Henkilökohtaista ohjausta

MOKATA Mindset Coaching™ on henkilökohtaista mielen valmennusta sinun yksilöllisistä tarpeistasi käsin.

Tapaamiset kätevästi etänä

Tapaaminen sujuu helposti ja turvallisesti Teamsin, Zoomin tai muun etäyhteyden kautta, paikasta riippumatta.

Hinta - Mitä tämä maksaa?

Tapaamiset n. 3-4 viikon välein. Yhden tapaamisen kesto on 60-90 min. Hinnat alk. 199€ + alv 24% /tapaaminen.

Tyytyväisiä asiakkaitamme
Smartum_logo
Gradia_logo
Gofore_logo
Tilitiikeri_logo
Dextili_logo
untitled-design7

MOKATA Mindset Coaching™ auttaa sinua

 • Kehittämään itseäsi ja osaamistasi
 • Löytämään itsestäsi oman sisäisen motivaatiosi
 • Asettamaan tavoitteesi toimivasti
 • Oivaltamaan juuri sinulle sopivat askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Saamaan aikaiseksi merkityksellisiä asioita

Kenelle? Milloin?

MOKATA MINDSET COACHING™ SOPII SINULLE, JOS…

 • Tarvitset aikaa ajattelulle ja haluat selkiyttää ja jäsennellä omaa työtäsi. Mistä asioista työsi koostuu ja miten sitä olisi mielekästä organisoida ja priorisoida?
 • Haluat löytää uudenlaisia työtapoja tai uusia näkökulmia työn tekemiseen ja irrottautua vanhoista, toimimattomista kaavoista. Olet ehkä saattanut toistaa jo niin pitkään toimimatonta kaavaa, ettet oikein löydä tietä ulos kehästä.
 • Haluat lisätä ymmärrystä itseäsi ja toisia ihmisiä kohtaan ja löytää rakentavia keinoja ratkaista vuorovaikutuksen klikkejä. Miten ilmaiset itseäsi? Tuletko kuulluksi? Mitä kuulet toisten sanovan? Mitä tunteita se nostaa sinussa?
 • Kaipaat työhösi haasteita, selkeitä tavoitteita ja haluat kasvaa, kehittyä ja huolehtia elinikäisestä oppimisestasi. Mindset coaching on hyvä paikka tutkia myös sitä, miten työssä voisi kehittyä siihen suuntaan, mikä itseä motivoi.
 • Haluat oppia tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja kehittää mahdollisuuksiasi hyödyntää niitä työssäsi.
 • Haluat huomioida ja ottaa vastuun omista voimavaroistasi ja oppia tekemään työtäsi niin, että se ei kuormita sinua kohtuuttomasti. Mindset coachingissa voidaan hyvin etsiä keinoja parempaan palautumiseen ja voimavarojen tietoiseen säätelyyn.

Jos haluat kokeilla, miltä MOKATA MINDSET COACHING™ etänä tuntuu, ole rohkeasti yhteydessä.

Sovitaan tutustumistapaaminen.
Se ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.

ONKO TAPAAMINEN ETÄNÄ VÄHÄN HANKALAA?

Ei. Se on itse asiassa paljon toimivampaa kuin olisin itsekään voinut kuvitella.

Olin jo pitkään ajatellut palveluideni siirtämistä verkkoon ja jostain syystä kuitenkin jännitin, miten homma voisi toimia, rakentuuko yhteys ihmisten välille, jos ollaan ruutujen takana, eikä aistita toisiamme samalla tavalla kuin samassa tilassa ollessa. Sitten tuli pandemia ja se pisti vauhtia etäohjauskokeiluun, ja nyt en enää haluaisi luopua tästä tavasta.

Asioilla on tietysti aina puolensa ja puolensa, toiset tykkäävät enemmän, toiset vähemmän, mutta odotukset ovat ylittyneet moninkertaisesti itsellä ja monilla asiakkailla. Ihmiset tulevat ihmeen helposti tutuiksi ja joskus tuntuu, että ruudun takaa yhteys on jopa intensiivisempää kuin vastaanottohuoneessa ollessa.

Varaa tutustumisaika, niin voidaan helposti käydä yhdessä läpi, miten juuri sinulle olisi parasta toteuttaa etäohjaus. Mitään ihmeellisiä vimpaimia siihen ei tarvita. Läppäri/ älypuhelin ja kuulokkeet riittävät mainiosti.

Tyytyväisiä asiakkaitamme
 • "Suosittelen kokeilemaan rohkeasti etätyönohjausta. Se on ollut todella helppoa, enkä enää edes muista, ettemme ole tavanneet Katjan kanssa koskaan livenä. Kuulokkeet päässä keskityn tapaamisissa paremmin. Saan tästä ehkä jopa enemmän irti etänä kuin aiemmin kasvotusten tapaamisista."

  T.M.
  T.M.
 • ”Todella kätevää, kun ei tarvitse käyttää aikaa matkoihin ja saan valita itselleni sopivan paikan. Joskus olen käynyt samalla kävelyllä. Ajatus kulkee ehkä paremmin liikkeessä kuin paikoillaan istuessa, varsinkin sellaisina päivinä, missä muutoinkin on ollut jo paljon istumista.”

  S.K.
  S.K.
 • ”Yhteyksien kanssa ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa ja etätapaamiset on tuntuneet yllättävän lunnollisilta. Ehkä jopa tehokkaammin pääsee suoraan asiaan, kun jää sellaiset epäolleelliset kiemurat tapaamisista pois. Tässä joutuu vaan itse huolehtimaan sen, että varaa itselleen rauhallisen paikan ja ajan, ettei tule keskeytyksiä.”

  J.M.
  J.M.
 • "Katjan kyky kohdata ja olla läsnä sekä ohjata ovat hyvin erityisellä tasolla. Katja osaa myös haastaa ja ravistella, tosin tämän hän tekee lempeän jämäkästi, rinnalla kulkien.

  Intensiivityönohjauksessa sain kirkastettua oman tilannekuvani sekä sen miten haluan matkaani jatkaa tästä eteenpäin. Äärimmäisen tehokas täsmätyökalu haastaviin elämän risteyskohtiin!"

  Tiina Lindroos
  Tiina Lindroos Humm Oy, Senior HR Manager & Partner

Kuka olen

Olen Katja Sarjakivi, työyhteisö- ja itsensäjohtamisen valmentaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, vuorovaikutuskouluttaja, YTM ja yrittäjä, joka inspiroituu ihmisistä ja rakastaa syvällisiä keskusteluita.

Haastan mielelläni ihmisiä ajattelemaan ja viemään oivalluksiaan sitten käytäntöön, jotta niistä olisi todellista hyötyä arjessa. Ohjaan ihmisiä lempeästi ja rohkean napakasti ottamaan juuri sopivan kokoisia askelia eteenpäin, kohti tavoitteita.

Tavoitteiden on hyvä olla riittävän suuria, jotta ne motivoivat, mutta riittävän pieniä, jotta niiden saavuttaminen on mahdollista. Joskus on niitäkin hetkiä, jolloin ainoa tavoite on vain olla ja ihmetellä asioita sellaisinaan. Aina ei tarvitse pyrkiä mihinkään.

Vastapainoa omassa arjessani ajattelutyölle tarjoavat luonnon rauha ja jääkylmä järvivesi. Villasukat ja japanilainen tee ovat minulle pyyteetöntä rakkautta, jota ei elämässä kannata säästellä.

Vaikea päättää? Ei hätää! Mieti rauhassa!

hyödynnä tutustumistarjous 0€

Onko päätöksen tekeminen vaikeaa? Jos haluat kokeilla MOKATA Mindset Coachingia™, voit varata itsellesi tutustumistapaamisen etänä veloituksetta.

Tapaamisen kesto on n. 30 min, eikä se velvoita sinua mihinkään.

KATJA SARJAKIVI

info @ mokata.fi
050 360 7352

@mokatamindset / @mokata.fi
#saamokata

MOKATA MINDSET OY

2822885-9
Tietosuojaseloste

© Mokata Mindset Oy 2023