fbpx

ASIAKKAAT SUOSITTELEVAT

”Äärimmäisen tehokas täsmätyökalu haastaviin elämän risteyskohtiin!”

”Katjan kyky kohdata ja olla läsnä sekä ohjata ovat hyvin erityisellä tasolla.

Katja osaa myös haastaa ja ravistella, tosin tämän hän tekee lempeän jämäkästi, rinnalla kulkien.

Intensiivityönohjauksessa sain kirkastettua oman tilannekuvani sekä sen miten haluan matkaani jatkaa tästä eteenpäin. Äärimmäisen tehokas täsmätyökalu haastaviin elämän risteyskohtiin!”

Tiina Lindroos

TIINA LINDROOS
Senior HR Manager & Partner
Humm Oy

ASIAKKAAT SUOSITTELEVAT

”Kun todella opit tuntemaan itsesi, kirkastat oman elämäsi arvot ja rakennat kalenterin todellisten arvojen pohjalta, alkaa tapahtua ihmeitä.”

suvi_widgren_smartum

SUVI VIDGREN
Toimitusjohtaja
Smartum Oy

smartum_logo_rgb_black

”Muutosjohtajana oma ajankäytön hallinta on oltava kunnossa. Kalenterijohtaminen on avainasemassa, kun viedään yritystä kasvun tielle, johdetaan organisaatiota muutoksen keskellä, joka vaatii jatkuvasti suunnan kirkastamista, asioiden priorisointia, sekä ihmisten potentiaalin nostamista.

MOKATA- kalenterijohtamisen valmennus antoi kuitenkin eväitä myös valtavan paljon enempään. Ihminen pystyy toteuttamaan unelmat, löytämään elämän viisauden ja onnen, saavuttamaan asioita, joihin ei tiennyt edes pystyvänsä. Kaikki tämä lähtee kalenterista ja sen rakentamisesta.

Katjan tapa valmentaa on lämmin ja syvällinen. Hänellä on taito kuunnella, kiteyttää ja kysyä todella oivaltavia kysymyksiä. Hyppäsin rohkeasti mukaan, otin aikaa itselleni ja sain valmennuksesta upeita eväitä lähteä tavoittelemaan elämäni seuraavia uusia unelmia.”

ASIAKKAAT SUOSITTELEVAT

”Yllättävän kiehtova valmennus, joka avasi sellaisia ajattelun tasoja, joita en tiennyt olevan”

”Ajankäyttö tarpeitteni kautta – juuri se mitä tarvitsin! Kalenterista näkee totuuden, minkä arvojen mukaan elän. Mihin kulutan aikaa. Se ei kerro miten haluaisin kuluttaa aikaa ja mihin kuvittelen kuluttavani aikaa. Oli ihanaa löytää yksinkertainen tapa luoda unelmakalenteri.

Valmennuksen aikana tunnistin asioita, joita haluan elämääni enemmän, kuten nauttiminen ystävien seurasta, uuden oppiminen ja selkeys. Aiempien viikkojen kalentereita vilkuillen huomasin, että nämä tarpeet toteutuvat vain toisinaan.

MOTIVAATIO-pakkaa käyttäen, usein tyydyttyvät ja unohtuvat tarpeet nousivat selkeästi esiin, kun kertasin tunteitani ja tarpeitani. Oli silmiä avaavaa huomata miten kuvittelin joidenkin asioiden olevan, todellisuudesta huolimatta. Olin jättänyt joitain itselleni tärkeitä asioita tekemättä, enkä edes varannut niille aikaa kalenterista.”

22688708_10155765360499844_878851597672063657_n

JONI KETTUNEN
Vanhempi ohjelmistosuunnittelija, FM
Gofore Oyj

ASIAKKAAT SUOSITTELEVAT

”Koulutuksesta on ollut hyötyä minulle parempien päätösten tekemisessä niin vapaa-ajalla kuin töissä.”

”Vapaa-aikaan sain järjesteltyä itselleni tärkeitä asioita lisää, kuten kirjojen lukemista, ja vähennettyä ns. turhia asioita. Myös työasioissa niihin liittyvien tunteiden ja tarpeiden reflektointi, ja sen pohjalta päätösten tekeminen on helpompaa.

Voin lämpimästi suositella koulutusta auttamaan oman punaisen langan löytämisessä.”

gofore_logo
Ari-Pekka Hirsimaki

ARI-PEKKA HIRSIMÄKI
Ohjelmistoarkkitehti
Gofore Oyj

ASIAKKAAT SUOSITTELEVAT

”Hienointa oli kurkistaa syvimpään minään nähdäkseen ja kirkastaakseen itselle sen, mitä oikeasti haluaa ja minne on menossa.”

Susanna Välisaari

SUSANNA VÄLISAARI
Yrittäjä
Tilitiikeri

”Työelämän ehkä tärkein työväline jaksamisen, tehokkuuden ja mielekkyyden taustalla on oma ajankäyttö. Jos et itse hallitse kalenteriasi ja ajankäyttöäsi, miten voit johtaa muita hallitsemaan omaa työtä ja elämää?

Kalenteriin on helppo tumpata kaiken ”mitä haluaa”, ”ehkä haluaa ja voisi haluta” ja sitten vielä ne ”pakolliset”. Mutta onko se elämä kuitenkaan silloin sitä mitä haluaa? Oravanpyörä pyörii ja huomaat ettet tee sitä mitä eniten haluat.”

tilitiikeri_logo

ASIAKKAAT SUOSITTELEVAT

”Kalenterijohtamisen valmennus antoi minulle runsaasti eväitä paremman arjen ja kalenterin rakentamiseen sekä etenkin itseni johtamiseen.”

Suvi Hirvijärvi

”Vaikka monet asiat olivat itselleni entuudestaan tuttuja, oli tärkeää pysähtyä asioiden äärelle ja reflektoida omaa tekemistään ja pohtia konkreettisia toimia asioiden edistämiseksi omassa arjessa.

Oli ensiarvoisen tärkeää, että valmentaja oli säännöllisin väliajoin kysymässä omia ajatuksia syventäviä kysymyksiä. Työvälineenä käytetyn MOTIVAATIO-pakan kautta oli helpompi sanoittaa tunteitaan ja tarpeitaan.

Suosittelen valmennusta jokaiselle hektisen arjen keskellä elävälle. Tämän asian ääreen kannattaa pysähtyä.”

SUVI HIRVIJÄRVI
Kehittämisasiantuntija
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä GRADIA

gradia-logo-musta-verkko

ASIAKKAAT SUOSITTELEVAT

”Toivon, että valmennuksen opit näkyvät jatkossa myös koko tiimimme toiminnassa ja työkulttuurimme muuttuu, koska selkeästi saimme yhteiseen työskentelyyn tavoitteita.”

”Kiitos Katja! Koulutuksessa selkeä rakenne ja sisältö vie konkreettisesti eteenpäin. Minussa lähti liikkeelle isompi prosessi, jossa itsetutkiskelun kautta valmennus antoi kyllä työkaluja jäsentää arkea ja suhtautumista (työ)elämään.

Huomaan, että vaikka valmennuksen aikana oma prosessini on alkutekijöissään, tehtävien avulla osaan viedä asioita tekemisen tasolle sekä ottaa tilannekatsauksia aika-ajoin.

Ennen kaikkea sain varmuutta toteuttaa muutoksia oman toiminnan johtamisessa.”

JANNIINA MÄÄTTÄ
Projektisihteeri
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

gradia-logo-musta-verkko

Laita viestiä

  (Tietosuojaseloste)

  Laita viestiä

   (Tietosuojaseloste)

   Katja Sarjakivi

   KATJA SARJAKIVI

   info @ mokata.fi
   050 360 7352

   @mokatamindset / @mokata.fi
   #saamokata

   MOKATA MINDSET OY

   2822885-9
   Tietosuojaseloste

   © Mokata Mindset Oy 2023